- Work in progress - 

 

Mijn missie is om op een authentieke en pure manier vrouwen aan te moedigen om te luisteren en te leren vertrouwen op hun eigen gevoel. Doorheen het hele traject dat ik zelf doorspartelde, ben ik gaan beseffen dat dit de kern is... de essentie.

 

Je verdient het om iets voor jezelf te doen, .. tijd te nemen om uit te zoeken wat jouw plezier brengt.. ook al is het hele plaatje nog niet perfect (of beter: zoals jij zou willlen). Luisteren naar je eigen ervaring, ... zoeken naar je eigen kracht,.... je mindset gaan bekijken.. samen.. in verbinding. 

 

Maar daarnaast ook spreken over de moeilijke dingen, ... je mentale weerbaarheid verhogen... zelfbewust zijn. Je lichaam leren kennen, leren voelen, en vooral hier op te gaan vertrouwen. 

 

Ik wil dat daar mijn focus ligt, zonder focus op het eindresultaat... Want ik wil geen loze beloftes doen ,.. niemand kan een 100% garantie geven dat je zwanger zult worden, ook de fertiliteitsartsen niet.

Uit ervaring kan ik zeggen dat doordat vrouwen hun lichaam beter kennen, zich rustiger voelen en ook kennis krijgen van wat ze zelf kunnen doen, ze hun vruchtbaarheid een boost geven, maar vooral.. zich gelukkiger en meer vol vertrouwen voelen naar de toekomst toe. 

 

Ook vrouwen die een behoefte ervaren aan meer innerlijke rust, zijn zeer welkom. Eventjes de pauzeknop indrukken en de sneltrein waarop we zitten eventjes laten stoppen, of op z'n minst trager doen rijden.

 

Mijn sterkte is dat ik zowel Westers als Oosters geschoold ben. Wat het beste bij jou aansluit, die invalshoek gaan we gebruiken.

 

Het gaat mij om jouw verhaal, niet het mijne. Maar door mijn eigen ervaringsstuk, weet ik wat het is, welke gevoelens er spelen... het is meer als empathie... het is écht. 

 

Veel liefs